RIJSCHOOL TODAY

Daar komt u zeker verder mee!

 

Theoriecursus Auto

Voordat je het Praktijkexamen B mag afleggen bij het CBR, moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen. Door de theorie goed te bestuderen, leer je alle verkeersregels, zodat je veilig en met de juiste kennis van het verkeer de auto instapt.  


Veel cursisten hebben moeite met het leren van de theorie. Enerzijds door een gebrek aan tijd, waardoor je er niet of nauwelijks aan toekomt. Aan de andere kant is het ook nog zo veel kennis dat je moet hebben, waardoor we vaak niet meer weten, hoe je dat nou allemaal het beste kunt onthouden. Een theoriecursus is misschien dan wel een handige oplossing voor jou! 

Klassikaal leren heeft dan ook het beste effect. Om onze cursisten zo goed mogelijk voor te bereiden, wordt de cursus verdeeld over 2 dagen. Tijdens deze 2-daagse theoriecursus worden alle onderdelen behandelen die in het theorie-examen getoetst kunnen worden.


Wil je ook zo snel mogelijk je theorie halen? 

Schrijf je dan gauw in voor de cursus via het aanmeldformulier of telefonisch!  

 

Theoriecursus bij Rijschool Today...

  • Een 2-daagse Theoriecursus inclusief CBR theorie-examen 
  • Niet Geslaagd,  Je kunt dan gratis op een herhalingscursus komen en hoeft dan alleen nog maar een nieuw theorie-examen te kopen.
  • Examengerichte lesmethode
  • Koffie, thee, en lunch inbegrepen

 


                                                                                          


 

Overzicht cursusdagen Theorie

Er zijn momenteel geen berichten.
Opbellen
E-mail
Info